Een eenvoudig recept, puur vakmanschap en alle tijd en aandacht. Daarmee bakken wij het (h)eerlijkste brood. En daar maken we geen geheim van. Wij vertellen je er graag over.

Want we zijn nogal trots op ons zuivere en natuurlijke brood. Bovendien vinden we het belangrijk dat jij weet wat je eet. Je kiest immers niet alleen voor The Bread Company vanwege die opvallend heerlijke smaak. Toch…?

Waarom ons brood zo lekker en bijzonder is Jarenlang zochten onze bakkers naar de beste manier om het lekkerste brood te bakken. Het antwoord lag niet in nieuwe technieken en moderne toevoegingen, maar juist in eenvoud en ambacht. Zoals het vroeger ging.

Bloem, water, desem en zout. Meer hebben onze bakkers niet nodig om het brood die rijke smaak van toen te geven. Bovendien gebruiken we geen E-nummers, want die staan net zo ver van de natuur als van onze ideeën over eerlijk en gezond brood.

Net als toegevoegde vetten. Die hebben we dan ook vervangen door olijfolie. En dat is naast lekker ook nog eens heel goed voor je.

Alle tijd voor smaak We zouden bijna het belangrijkste ingrediënt vergeten… Tijd! Vooral het nemen en geven van veel tijd maakt ons brood zo anders en ons bereidingsproces zo uniek. Zo kneden we het deeg op ambachtelijke wijze, in het tempo van vroeger. En zo laten we het deeg ook rusten en rijzen. Onze steenovens bakken het brood vervolgens bruin en knapperig van buiten en zacht en vers van binnen.

Dat is hoe wij ons brood die natuurlijke smaak en dat ambachtelijke karakter geven. En dat is waarom brood van The Bread Company zo lekker en bijzonder is.

The Bread Company
Bijzonder eerlijk. Opvallend heerlijk

Download hier onze brochure

prijslijst 2018