NEERLANDS BIER, DOOR EEN BELG GEBROUWEN…

Ambachtelijk speciaalbier, met passie gebrouwen! Met trots presenteren wij u Bolschout bier!

  • BLOND Een meergranen blond bier van bovengisting met een zachte moutige smaak. Een beetje troebelheid doordat deze niet gefilterd en gepasteuriseerd is wat ten goede komt aan de smaak! 5,5 % vol.

  • BELGA Spéciale belge pale ale is een type van Belgisch amberkleurig bier van hoge gisting. De rijke smaak komt onder meer door het gebruik van gekaramelliseerde mout. Dit was het nationale cafébier dat gedronken werd voordat pils populair werd.  6 % vol.

  • URTYP Een pilsener urtyp is een ondergistend bier dat van oorsprong uit Tsjechie komt, de originele pilsener dus. Hij is volmoutig gebrouwen en heeft een vollere smaak dan pils. 5 % vol.

  • HOPVOL Een IPA (India Pale Ale) stijl bier, mooi hoparoma uitstekend als aperitief bier, of gewoon lekker op het terras! We gebruiken prachtige geurige Amerikaanse hopsoorten om dit amberbier zijn bitteraroma recht te geven! 6 % vol.

  • STER Kruidig winterbier. Een prachtig donker seizoensbier voor de najaar en winter en is te verkrijgen vanaf oktober. Het is een winterbock met speculaaskruiden, gebrande kandij en wat rookmout. heerlijk voor de gezellige feestmaand! alc. 6 % vol.